Storsei og Hai i Oslofjorden

I går åpnet det seg en mulighet for en liten kveldstur til Drøbak. Havblikk og sol har vært sjelden kost den siste tiden så det var deilig og komme ut en tur med slike forhold

Det startet rolig og den første timen skjedde det egentlig stort. Men det skulle forandre seg når det ble litt strøm i vannet. En liten bevegelse i stangtuppen viste at det var liv der nede. Tilslaget ble satt og det stoppet godt. Etter en fin fight på 12-20 Antares stanga kom det en flott sei på 5,5kg til overflaten.        

Di neste timene beit det godt. Torsk,sei,hyse og lyr kom som perler på en snor. Som en ekstra bonus kom det også opp to småflekka rødhaier. Flotte fisker som fikk svømme tilbake til dypet etter en kort foto seanse

All fisken ble tatt på vmc 7381 3/0 sirkelkrok agnet med makrell

Nå er det spådd flott vær fremover så kom dere ut og nyt det!

Kommentar