Mora Nova Black Isbor , Anbefales!

Denne vinteren har jeg testet Mora sitt nye tilskudd til isbor familien , toppmodellen Mora Nova Black.

Konklusjonen er dette er bra! Høykvalitets isbor som skjærer stålis og myk is som smør uten å suge eller kjøre seg fast. Isborret fungerer like godt til ferskvann som saltvann. Den svarte fargen tar imot hver eneste lille solstråle, noe som motvirker at is bygger seg opp på spiralen.

Ett stort pluss er det også at knivene kan byttes uten å ta av skjærbeskyttelsen og at borret har en innebygd forlenger

Til Mora Nova Black er det å få kjøpt Mora Drilladapter både med og uten plate. Dette gjør det til en drøm å bruke sammen med en drill for de dagene med ekstra tykk is ,eller dagene det skal tas mange hull og du føler for å bruke minst mulig energi selv på akkurat den biten av fisket.

Mora Nova Black kommer i 3 dimensjoner. 110mm , 130mm og 160mm , har en transportlengde på 117cm og veier fra 3,0 til 3,8kg!

 

 

Kommentar