Gjeddefisket er hot om dagen!

Ser det tas stor gjedde rundt omkring om dagen så kjørte på med ett par ekstra økter på isen i håp om en større fisk.

Lørdagen ga kun ei lita gjedde ,men godt vær og plenty med d-vitaminer  gjorde det uansett til en flott dag.

Dagen i dag leverte derimot meget bra. Stengene var ute til 0750 og det skulle ta en drøy halvtime før det runna første turen. Småjogga bort , strammet opp og ga tilslaget. Ingen tung gynging, men før jeg i hele tatt rakk og tenke mer enn den tanken runna det på stanga ved siden av og jeg fikk avkroka den jeg stod med i full fart. Satte kursen til neste stang. Strammet opp igjen og ga tilslag og det svarte tungt i andre enden. YES! Etter en kort og udramatisk fight tar teamkompis Rolf Magnus galant gjellegrepet på den og drar den opp og på avkrokingsmatta. Gjedda er stor , måles til fine 120cm , noen high fives og bilder senere svømmer den på ny under isen igjen og jeg er en meget happy fisker!

Det nye fjærbelastede målebåndet fra Rapala er ett nyttig og smart verktøy , løp og kjøp!

Iløpet av de neste 40minuttene landes og gjenutsettes ytterligere 2 gjedder , den ene en metersfisk. Etter det er magien borte og det forblir dødt ut dagen..

Ta en titt på de spennende nyhetene av tilbehør fra Rapala for å drive ett bærekraftig catch and release fiske ! http://www.elbe.no/fisk/produkter/fisketilbehor/rapala/no

Tight Lines!

 

Kommentar