NM i sjøisfiske.

For ca 2 uker siden gikk NM i sjøisfiske av stabelen på Hjellbotn i Nord Trøndelag. Jeg og Jim Frode Rygh stilte i lag og individuelt. Værforholdene var endelig bra etter omtrent drittvær i 2 og en halv måned. Isen var grei og ikke for tykk, men akseptabel for å gjennomføre konkurransen. Fiske var tregt og krevende i år. Vi måtte bruke mye tid på å finne fisk å fiske på. Vi gikk mye rundt på fjorden for finne de artene vi var på jakt etter. Vi ente opp med 7 arter ,der av 6 tellende hver og 9 arter totalt. Dette resulterte i 7 plass på Jim og 8 plass på meg i individuel. Og 4 plass som lag. Det er et resultat vi er meget godt fornøyd med i år.

 

Tor Arne Rygg og Lars Hellum i Team Elvegris tok seiern også i år. Vil rette en stor takk til Bjørn og Irvin i NKML for et godt gjennomført arrangement i år som tidligere år. Ellers så brukte jeg og Jim  de nye Sunridge Crossflow flytedressene til Elbe Normark. Vi er rimelige enige om at dette er noe av det ypperste på markedet. Både med tanke på komfort og pustende egenskaper.  Som nevnt tidligere så gikk vi mye rundt på isen uten å bli klamme. En genial løsning som jeg ikke har vært borti før , er bukseselene inne i dressen. De holder dressen oppe om du på varme dager foretrekker og ta av deg på overkroppen.Anbefales!   

Alle bilder tatt av Kay A Olsen.

Kommentar