Rapala Nordic isfiskedress

I de senere årene har jeg gått fra heldress til todelt fiskedress på isen. Fordelene er at man kan tilpasse seg utfra hvor mye man beveger seg eller hvordan været skifter om. I disse tilfellene er Rapala Nordic isfiskedress et utrolig godt alternativ ettersom dressen er delt i to, enten om bare vil bruke den ene eller begge delene.

Dette settet kan også brukes på kalde turer generelt både på våren og høsten. Materialet er vindtett og vannavvisende med gode pusteegenskaper. Flere av de utsatte områdene er forsterket og glidelåsene er vanntette. Jakken har flere store lommer og ikke minst varmelommer.

Buksen er høy, har justerbare seler som går over skuldrene og har glidelås høyt på brystet helt ned til skrittet. Med andre ord så er Rapala Nordic isfiskesett tilpasset kalde dager enten om man bedriver statist fiske eller forflytter seg ofte. Dessuten er prisen også ganske gunstig. For ytterligere beskrivelser klikk på Nordic jakke eller Nordic bukse.

Kommentar