Årets siste fisketur

I håp om å få kjenne brunørret i enden av snøret en siste gang i 2017, tok Runar Rønning og jeg turen til Femundselva. Været var klart og fint med varierende temperatur ifra null til ti kalde grader. Stemningen var god og trua var absolutt til stedet. Vi forflyttet oss over forholdsvis lang avstand av elva for å prøve å finne partier med mindre is i elva.

Som bildet viser, så var ikke forholdene veldig enkle, men vi fant bedre partier i elva, å klarte å lure opp 3 fine ørreter iløpet av turen.

Alle fiskene lot seg lure av Rapala BX Minnow i fargen TR og S.                             Vi hadde en veldig fin dag selv om fisket var krevende, men å få brunørret på stang i Desember er uansett helt innafor 😉                                                                          Turen ble avsluttet med grillpølser og bålkaffe, mens vi snakket om neste års sesong som er rett rundt hjørnet.              En stor fornøyelse og kunne få nyte sånne øyeblikk som dette. Takk for i år, så er det bare å se fremover imot en ny sesong med mange fine turer 😀 

Vil med dette ønske dere alle ett godt nytt fiske år. Tight lines 😄

Kommentar