En fantastisk start på 2017 med mye sei på nye VMC 7381 Circle

Det er viktig og starte det nye året på en god måte. Og hva kan være bedre enn en fisketur på årets aller første dag? Ingen ting i mine øyne. Værmeldingen lovte gull og grønne skoger etter en periode med mye vind. Og værmeldingen innfridde til en forandring! En strålende dag med lite vind og flere varmegrader.

Startet dagen med og lete etter sild på plasser jeg har fått mye torsk tidligere. Fant en del sild men ingen tegn til torsken. Turen gikk derfor ut på litt dypere vann etter seien. Det tok litt tid før den første fisken kom, men etter det så kom seien som perler på en snor. Ingen store men mange på 1,5-2kg. Ble også et par pene lyr på ca 2kg.

 

I dag fisket jeg hele dagen med en ny sirkelkrok fra VMC. VMC 7381 circle er en krok jeg ble veldig imponert over. I tillegg til at den kroket effektivt på seien så mistet jeg ikke en eneste fisk på oppsveiv i dag. 100 meter dypt og ikke en fisk mistet!!! Det er noe jeg ikke opplever ofte.

 

Ønsker alle fiskegale mennesker der ute et riktig godt nyttår! Må det bli mange og store fisker på oss alle

Kommentar