VMC Inline Singel

Som tidligere nevnt kommer det mange spennende nyheter på det norske markedet i 2017! En av de er VMC inline singel hook. 

Jeg fikk gleden av å gjøre en test av den tidligere denne måneden. Å det ble noen gode erfaringer å ta med seg videre. Den kroker fisken bra, og muligheten for  evnt kunne sette fisk tilbake er bedre, da man får minimale skader på fisken. Å når man kommer så langt så man skal lande fisken, så har man færre kroker å sette fast i håv nettet! Riggingen av wobbleren er enkel, man bare bytter ut de originale krokene. Øyet på inline singel kroken sitter på linje med selve kroken, så den vil bli liggende perfekt på wobblerne. Men sett krokene hver sin vei, sånn at den fremre har krok spissen ned og den bakre motsatt.

På min testtur så fikk jeg totalt 8 fisker med dette oppsettet, og av fisker som tok Rapala’n ordentlig, så var det ingen jeg mistet! De satt perfekt kroket, og kunne enkelt settes pent tilbake.

Legger ved en liten filmsnutt ifra test turen her.https://youtu.be/csOjZnhqoB4 

 

Kommentar