Ny favoritt stang!

Når jeg ser etter spinstenger, er det noen ting jeg legger ekstra stor vekt på. Stanga må være lett, ha en god ryggrad, god spenst og en lengde som passer mitt fiske. Jeg foretrekker rundt 300 cm.

Denne gangen falt valget på Stradic Spin 9′ 10″ Sea Trout. Den har en kastevekt på 8-32 gram, lengde 300 cm og en vekt på 175 gram. Stanga er bygget av HPC100 carbon og biofibre.

Fikk stanga kun noen dager før Randselva turen i høst, så rakk ikke å teste den før turen. Var spent på hvordan stanga skulle være, å håpet var jo å få prøvd å kjørt fisk med den også!

Stanga føltes veldig balansert og stabil ut og kastet forholdsvis lette wobblere som en drøm! Ble vel ca 80 timer med fiske disse dagene, så fikk testet den godt. Å må si at jeg ble bare med og mer begeistret for stanga for hver dag som gikk!

Iløpet av dagen så fikk jeg også prøvd den på større fisk. Med 5 ørreter fra 1.8-6.2kg så må jeg virkelig si att ny stanga fikk ild dåpen sin! Med ryggraden i den stanga, så har man god kontroll og kan styre fisken bra!

Dette er ei stang som virkelig kan anbefales til den kresne!

Kommentar