Street fishing Rotterdam.

Var så heldig å bli invitert til Rotterdam for å bli med på street fishing konkurranse i samarbeid med Deeper. 

Konkurannsen blir kalt Gunki Iron Tournament, noe som nok lever opp til sitt navn. Kort fortalt er det 24 timers fiske, 130 lag av 3 fiskere fra 15 land, 50km med fiske områder og alt forflyttelse skjer på bena. Flere lag passerte 40 km med gange i 2015…med utstyr og det som trengs blir dette tøft!!

Jeg skal fiske med Nathan fra England og Pawel fra Polen. 2 veldig trivelige fiskere jeg gleder meg til å fiske på lag med. 

Etter en lang reisedag med tilhørende «offisielle» oppdrag og noen km på leting etter områder å fiske i så er jeg for trøtt til å skrive mye mer nå. De neste 30+ timene blir tøffe!! Nå er det 6 timer med søvn før neste mulighet for søvn blir søndag kveld når jeg er hjemme i Norge igjen. 

Deeper vil sende live på Facebook ved start og også videre utover i konkurransen. 

https://www.facebook.com/BuyDeeper/

Har lagt ved et bilde av området:

Forberedelser nå og bilder fra kvelden i Rotterdam. 
Marius

Kommentar