Shimano Venegance BX Shad til gjeddefisket.

Har i hele spinnfiskesesongen 2016 brukt den nye Shimano Venegance BX Shad til spinnfiske med shad etter gjedda. Både til eget bruk og som utlånstang under guidet gjeddefiske. Ei virkelig god stang til en rimelig penge er konklusjonen.  Parrer du den med en snelle i 4000 eller 5000 størrelse med f.eks 0.28 powerpro har du ei stang til alt fra lett til moderat tungt spinnfiske etter gjedde i Norge. Den kaster ikke de tyngste baitsa , men den greier lett opp mot 120g og kaster godt lettere baits enn 50g. God ryggrad , så skulle du kroke drømmegjedda er det bare å sette hardt mot hardt!

Vengeance BX Shad er laget for tyngre haspelfiske med tunge Rapala wobblere og Storm Soft Shads. Passer også til jigging fra båt med sin raske aksjon. Ypperlig til fiske etter arter som sei, lyr og torsk i saltvann, samt gjedde i ferskvann. Følsom tupp og med den kraftige stangryggen setter du kroken kjapt ved tilslag.

http://www.elbe.no/fisk/produkter/stenger/power_game/shimano_vengeance_bx_spinning_shad/no

• XT30 Carbon
• Geofibre
• Shimano Hardlite ringer
• 2-delt
• VSS snellefeste
• EVA håndtak
• Leveres med trekk

Vengeance

Og skulle noe lure så er det full fart i gjedda ennå. Du finner hu både grunt og dypt. Stikkordet er å lete opp områder med mye agnfisk , da er gjerne gjedda i nærheten.. På agnfronten er gjerne en god munnfull å foretrekke på denne tida , Storm R.I.P Curly Tail f.eks!!!

20160928_115621

Kommentar