Poeng fiske og en stor følsom nyhet

Lørdag 10.sept var det poeng konkuranse i Drøbak. Siden dette er hjemmebane for meg var forhåpningene store og planene lagt ned til minste detalj. Med flere gode fiskere ombord på båten min lå alt til rette for en artig dag på havet. Som vanlig  foregår det meste av fisket med små kroker og dobbelt slep. Jeg fisker mesteparten av tiden med et «allround» tackle som skal kunne få di fleste artene jeg jakter etter på grunt vann. Små kroker med lyse attraktorer pleier og fungere til små fisken.  

 Men fisken var ikke helt enig i planene jeg hadde lagt for dagen. Det var et voldsomt tregt fiske og man måtte kjempe for hver eneste fisk. Totalt endte jeg opp med 25 klipp i kortet mitt. Like mange klipp som bestemann ombord. Men med bare 8 arter havnet jeg et stykke ned på listene. Endte på 9.plass til slutt. Men vinneren av festivalen vant i knusende stil med hele 11 arter. Robin Ødegård fra Ski HK har virkelig fått fart i poeng fisket sitt og vant sin andre poengfestival på rad. Men dagens høydepunkt for meg var og få testet en helt ny stang som kommer i salg i 2017. . 

 
Shimano Beast Master Boat Quiver!   Dette er den mest følsomme stangen jeg har brukt til lett havfiske. Det var ikke noe problem og kjenne micro kutlinger bite og en fryd og kjøre større fisk på. Det følger med 2 tupper som man kan bytte på. Og med en vektklassefisering opp til 250 gram med den stiveste tuppen vil denne stangen kunne dekke det meste av fiske man bedriver i oslofjorden. Flyndre og knurr på grunt vann med 50gr søkke. Bytt tupp og du er klar for sei fiske på dypere vann med 200gr søkke. Dette er en stang jeg har ventet på og den innfridde alle forventningene jeg hadde. Bare og glede seg til den kommer i salg….

 

Kommentar