Idylliske Lierne. 

I helga som var pakket vi bilen og stakk på fjellet. Bak bilen hang båten og alt var klart for ei fin hyttehelg. Men nok en gang viste meterologene seg totalt udugelige og 1-2 sekund/meter vind viste seg å være 6-8 sekund/meter! Vi kom oss ut med båten i 3 timer på lørdag uten nevneverdig suksess. I og med at det blåse så mye, ble det fisking i elv i stede. Både guttongen og min kone manglet noen av artene som er der oppe, så da ble helga brukt på å jakte arter. Første art på listen var hvitfinnet steinulke. Det tok to minutter så kunne både Lene og Michael notere den arten. 


Så sto harr på planen. Michael hadde arten fra før men Lene manglet den. Første kvelden ville ikke harren ta, men michael perset på gjedde. Gjedda ble tatt på en liten 3cm Rapala, 0.20mm sene og ingen stålfortom. Flaks kalles det :)

Søndagen startet med mye vind og regn, så ut i båt var utelukket. Vi fant oss en ny plass og nå skulle harren til pers igjen. Vi rigget stengene for markfiske og det skulle fort vise seg at harren var i slaget denne dagen. Vi fikk mange fine harr i løpet av en kort men hektisk bettperiode. 


I dag skal det stekes harr for første gang. Ingen av oss har spist harr tidligere, så det blir spennende å prøve. 

Tight Lines

Kommentar