Forberedelsene er i gang!

  
En vellykket fisketur starter gjerne med gode forberedelser. Det betaler seg ofte og være godt forberedt til det fiske man skal på. Førstkommende onsdag starter en 4 dagers festival på Mausundvær i Frøya kommune hvor di to siste dagene er NM i havfiske. På Mausundvær er det alltid et variert fiske så man må være godt forberedt på og fiske alt fra stor lange til makrell. Hver gang jeg skal på fisketur prøver jeg og forberede meg så godt som mulig. Hvor skal jeg fiske? Hva skal jeg fiske etter? Hvordan skal jeg fiske? Hvor dypt skal jeg fiske? Ut ifra dette kan jeg lage tackler som er målrettet til den fisken jeg er ute etter. Det betyr jo ikke at man alltid får det man jakter etter men sjansen din øker hvertfall med god planlegging. Når forberedelsene er gjort så er det bare og håpe på fint vær og stang inn. Nå er hvertfall utstyret klart og jeg gleder meg til og komme i gang…

  

Kommentar