Snåsavatnet fiskefestival 2016

Nå nærmer en av årets høydepunkter seg! Allerede på fredag braker det løst på snåsavatnet. Det vil være fiskekonkurranse både fredag og lørdag. Selve hoved konkurransen er på lørdag mellom kl 08-16. For min del går mye av forberedelsene før årets konkurranse ut på å se over wobblerene, bytte litt kroker og rigge de for å fiske helt optimalt. 


Bildet over viser to av mine favoritt wobbler til stor ørret. Begge fargene har for min del fisket i så og si alle forhold. For øyeblikket er wobblerene rigget med kulelagerswivel og kun en bukkrok. På fredag vil det være ett foredrag om ørrettrolling/fiske der Cato Bekkevold og to Rapala Proguides vil prate litt om relevante ting for å lykkes med ørretfiske. Håper at folk kommer å slår av en prat med oss. Møt opp fredag, rundt kl 21 ved Snåsa Hotell :) 

Tight Lines

Kommentar