SONY DSC

Ekte fiskeglede!

SONY DSC
Det er fort gjort for en iherdig fisker og glemme hva ekte fiskeglede handler om. Vi henger oss fort opp i at den skal være så tung, så lang, ha di rette prikkene eller nå en viss lengde. Heldigvis har jeg noen rundt meg som kan minne meg om hva ekte fiskeglede er. Datteren min hadde overnattingsbesøk i helgen og vi bestemte oss for og ta en fisketur i det fine været. Jentene fikk seg en fin opplevelse på vannet med masse fisk på kroken. Det er bra med makrell og sild i Drøbak om dagen og jentene sveivet fisk til di ikke orket mer. Det ble også et par flotte seier på agn. Det krever ikke så mye og forberede et slikt fiske. Et par makrell hekler og en pilk i bunnen så er man klar. Bytt ut pilken med en sluk og du er klar til og fiske fra land. Dette gir mye glede for alle og koster lite. Når jentene var fornøyd med sild og makrell fiske så reiste vi til land. Der kikk fisket vi etter kutling og bergnebb. Det er ikke mye som engasjerer mer en visuelt fiske. Jubelen sto i taket når di fikk en kutling og «den peneste sjøstjernen jeg noen gang har sett» i samme draget.

Det er masse fisk der ute så kom dere ut og fisk!

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Kommentar