Småfisk og atter småfisk, pluss en krok i hånda

I forrige uke hadde jeg to turer ute etter gjedda. Dessverre fikk vi bare en haug med småfisk.

Første tur ble kort og måtte avbrytes etter  ca 15 smågjedder og en wobbler i hånden da min venn skulle avkroke en gjedde. Med sans for humor kunne han konstatere at wobbleren kroket utrolig bra. Det endte med en kort tur til legevakta men heldigvis gikk det bra. På den neste turen mistet vi tellingen på antall gjedder. Vi prøvde alt av shads, wobblere og poppere på ulike dybder men igjen så fikk vi bare småfisk. Med litt grumsete vann viste det seg at sterke farger som firetiger fungerte best. 
På vei hjem prøvde jeg også litt etter abboren i en liten elv. Her ble det også mye fisk, et par helt greie. Likevel er det veldig artig med et lett sett som Yasei perch og en 1000 str snelle med wobblere i små størrelser. 


 

Kommentar