En aldri så liten tur.

IMG_20160522_170353

 

Bruker alltid å ta en tur eller to i Randsfjorden i etterlekstida, har tidligere hatt veldig spektakulært fiske i denne innsjøen på jerkbait i grunne områder. Klart og grunt vann er oppskrift på et veldig visuellt fiske, der du gjerne ser fisken kommer å tar agnet, dette igjen inviterer til voldsom spenning og den store fiskeskjelven!  Ble desverre ingen store på denne turen heller, men fikk da et knippe i den størrelsen man ser på bildet over! Bitevillige og sterke fisker som ikke kvier seg et sekund for å kaste seg over agnet du serverer! Oppskrifta for dagen var Storm Wildeye seekershad, et hybrid agn med kropp i hard plast som er overtrukket med myk gummi og en curly tail som gir agnet liv! Dette er et lettfisket agn som med sine 47gram kan kastes lett med vanlig spinnutstyr. Den synker sakte som gjør at den kan fiskes veldig grunt uten å gå i bunn, og har en kul vaggende gange som stimulerer til hugg..

Kommentar