Nyhet 2016 – Rapala® Shadow Rap®

En av de meste spennende nyhetene på wobblerfronten for 2016 er nye Rapala® Shadow Rap® .

Rapala® Shadow Rap® er skapt for å imitere en døende byttefisk. Med små bevegelser (jerk) i stangtuppen vil Shadow Rap® gli ut til sidene og ved spinnstopp dale som et dødende byttefisk, for så å våkne til liv og skyte fart igjen.

Rapala® Shadow Rap® er en «minnow» formet wobbler, flat på sidene og med naturtro skjellmønster. Den har holografisk finish i kjent X-rap stil. Shadow Rap® er utstyrt med 3 stk sylskarpe VMC® Black Nickel kroker, er 11cm lang og veier 13g.

Rapala® Shadow Rap® blir tilgjengelig i følgende farger:

Bilde6
Bilde5
Bilde4
Bilde3
Bilde2
Bilde1

Denne wobbleren krever at man bruker stangen aktivt for å oppnå best mulig gange på wobbleren. Hemmeligheten ligger i den dalende «døende» effekten på wobbleren under spinnstopp og ikke minst når den våkner til live igjen. Når wobbleren sveives inn uten spinnstopp, eller dorges/trolles svømmer den som en vanlig minnow. Et allsidig bruksfelt og vi har allerede erfart at den fisker godt etter ørret, sjøørret og abbor. Rapala® Shadow Rap® er et «musthave» produkt og en wobbler vi alltid har med oss i Plano-skrinet.

Se filmen under og les mer på www.shadowrap.com

Kommentar