Øyeblikket en håper på!

For noen uker siden skulle jeg få med sønnen (10år) på en uforglemmelig fisketur, noe han antagelig kun sa ja til siden jeg hadde bursdag😅

Jeg benyttet sjansen og forklarte at vi skulle i den bratteste og mest utfordrende strekningen i Mistra som også gjorde det hakke mer spennende for hans del. Uten alt for store forventninger starter vi fiske på eftan etter middagen.. Og etter en halvtimes tid får Marcus på fisk i den første ordentlige høl’n vi kommer til som jeg antar å være rundt halvannen kilo.. Den blir med stryket ut av høl’n og rundt noen steiner i en foss som gjør at vi mister den etter et tappert forsøk av undertegnede.. Surt og ergerlig når jeg ser skuffelsen i ansiktet på sønnen men prøver å oppmuntre ham med at det skjer alle som fisker. Om det hjalp tviler jeg på akkurat der og da…

Vi fortsetter oppover i et krevende terreng, så jeg tar over litt et stykke. Og i en av mange små kulper får jeg plutselig «slakk» etter første spinnstop etterfulgt av et skikkelig hugg og jeg roper ut at den sitter! Dette ble en spennende affære og Marcus får med seg alt elva er liten og klar så vi ser den under hele kampen. Først går den rundt i kulpen, så slipper den seg ned mot brekke av fossen, så opp igjen. Et par ganger skjer dette før den slipper seg ut og nedover. Men jeg måtte ta den inn fort, får jeg kunne ikke slippe den lenger ned pga terrenget(da hadde blitt bading og mest sannsynlig gått rett vest)… Jeg la et hardt press på den og strammer bremsen, overlater stanga til sønnen og ga beskjed om å holde igjen! Jeg skled ned et skjer og klarte tilslutt å lure et prakteksemplar av en ørret i håva!! 68cm og 3,4kg!! Vi jublet begge 2 etter noen nervepirrende minutter.. Litt av en bursdagsgave, som sent blir glemt. Sånne øyeblikk 🙌👍🎣

Nydelige farger..
Marcus med storørret fra Mistra.
Countdown Elite i fargen GDMN

Med varierende hell har det fortsatt blitt noen fisker i det senere som jeg legger ut under👇

Nydelig ørret tatt høyt opp i Mistra.
Shadow Rap 7cm i fargen BLL
Countdown Elite
Countdown Elite i fargen GDBT
Rapala Skitter Pop i fargen SB
Musepopper!
Countdown Elite i fargen GDRT
2kg gull fra Renaelva
Countdown Elite i fargen GDSS
Shadow Rap 7cm i fargen BLL

Dette var noe av det som har skjedd på sensommeren, og fiskesesongen fortsetter litt til for min del, så håper fortsatt på noen fine øyeblikk langs elvekanten👍🎣

Fortsatt skitt fiske folkens!

Fiskehilsen fra Anders 😁

Kommentar