Vårens ørretmeite!

Vinteren og våren har vært preget av lite fisking blandet med mye dårlig vær for min del. Noe fiske har det blitt og her en liten oppdatering på det lille jeg har hatt klaff på i vinter. Det ble bare med den ene turen i år, så håper på flere turer neste vinter. Jeg og en kompis dro avgårde for noen helger siden for å se om vi kunne lure noen ørret kubber  på ismete. Har hatt grei suksess på dette fiske i noen år nå.

Foto: Cato Iversen – 2017

Men det var ganske tregt fiske denne helgen, så det satt langt inne å få denne på 3,6 kg. Men selfølgelig er jeg fornøyd! Det er ikke bare å hente slike store ørreter. Det krever en god porsjon tålmodighet og godt humør for å vente på napp når du meiter stor ørret på isen. Men det gjør det også veldig spennende for du vet det er stor fisk når det napper!

Foto: Christer Gjøvaag – Stor fjellørret på 4,35 kg 2016!

Terje Spjelkavik skrev like før jul om hvordan du takler med agnfisk og framgangsmåte. Med Sufix sene og VMC kroker er du klar for å jakte stor ørret på isen.

Ta en titt på innlegget hans her: http://www.rapalaproguide.no/2016/12/20/tackle-til-orretmeite-fra-isen/

Skitt fiske!

Kommentar