Rapala Scatter Rap Husky.. Et monster er født!

Legenden Rapala Husky jerk har igjennom tidene høstet mang en stor fisk, og det ligger ikke reint få slike i utstyrsvesker  rundt om i Norges land. Nå har det imidlertid kommet en ny versjon av den gamle hederlige fiske fangeren ved navn HUSKY.

Den nye versjonen kommer i to forskjellige størrelser Rapala scatter rap husky 13cm og Scatter rap deep husky jerk (10cm). Begge har som navnet tilsier scatter skje. Det vil si ei skje som gir wobbleren en voldsomt uregelmessig gange med store sideutslag, noe som igjen er veldig triggende for alle våre rovfisker. Wobbleren har en normal ristende gange, men på grunn av skjeas utforming får den en slags naturlig/kontrolert ubalanse som gjør at den svømmer ut mot siden, for så og svømme tilbake igjen.

Scatter rap husky 13 t.v og scatter rap deep husky jerk t.h

Spesiellt tatt frem for trolling, men kan like gjerne spinnfiskes. Var super heldig og fikk testfiske denne fantastiske wobbleren i fjor og jeg kan vel med sikkerhet si at denne kommer til å få like mange timer i vannet i år. Javnt over mer fisk i båten med denne i enden av snøret.

Wobbleren ble i hovedsak testa etter Gjørs og Asp, men kan ikke se hvorfor denne ikke skulle fungere som fy etter stor fiskespisende ørret på mjøsa, tyrifjorden, randsfjorden med flere.

Begge modellene finnes i 18 forskjellige farger, noe som skulle dekke de flestes behov fra skrikende til det helt subtile.

Vi tåler også noen fiskebilder :) (klikk på bildene for å få de i full størrelse)

Dette er et must for fiskebaggen i 2017, Jeg drar i hvertfall ikke ut på trolling uten noen slike i enden av snøret!

Her er en liten video av gangen til Scatter husky 13cm

Kommentar