Testfiske…

dsc_0350

Ute på ProGuide oppdrag i dag. Testfiske av en ny gummishad myntet på abbor sto på agendaen, men fisket skulle vise seg å være direkte håpløst. Tror jeg med handa på hjertet kan si at jeg ikke har sett mindre fisk på ekkoloddet noen gang og «blank skjerm» er sjeldent noe godt tegn. Selvfølgelig skal man ikke se seg blind på ekkolodd info, men det bruker å gi en god indikasjon på om det er fisk i området man skal fiske i eller ikke. Vi brukte mesteparten av dagen på å lete opp potensiellt gode abborplasser, men fisken var rett og slett ikke hjemme.

Men likevel etter å ha nøye avfisket et gunstig område klarte Erik Bakke å lure opp en flott abbor.

Fast fisk

 

Fisken var ikke av de aller største, men humøret i båten fikk seg hvertfall et solid løft.

dsc_0354

 

Fisket fortsatte med økt intensitet, og det tok ikke lang tid før det var fast fisk igjen, denne gangen ei lita gjedde, som ble rista av igjen ved ripa. Små gjedder har en lei tendens til å ødelegge seg selv og alle andre rundt seg om man drar dem opp i båten!

 

Takker for turen gutta håper det ikke blir lenge til neste! :) Også en stor takk til Erik som la igjen en trivelig selfie på kameraet mitt mens jeg styrte båt :) :)

dsc_0374

Kommentar