Nyhet! Nye farger i Storm Giant Jigging Shad serien

Fra Storm kommer det også mange spennende nyheter for sesongen 2017. Først ut i vår nyhetspresentasjon er de nye fargene i Storm Giant Jigging Shad serien. De nye farge har vist seg å være ekstremt gode etter kveite, da spesielt de fargen Bubble Gum Shad har levert mye bra fangster. Storm er og blir kveitefiskerens førstevalg!

wgjsd_bgs-hero

Den ekte Storm-jiggen, en shad-jigg for det tunge sjø- og havfisket. Og den er en killer etter kveite.

Storm® har satt normen med sin WildEye® Giant Jigging Shad for lengst og havfiskere over hele landet har talt. Vårt teams største kveite er på 145kg, og vi vet at mange større er fanget på denne.
Den har den samme livaktige bevegelsen i vannet som alle Storm® Softbaits er kjent for. I sammenliknbare tester er det Storm som svømmer best imitasjonsmessig. Fisk den rolig slik at den svømmer som en byttefisk. Her skal det ikke pilkes. Hver pakke inneholder en ferdig rigget shad og en ekstra shad-kropp. Ekstra feste for assist-hook på alle nye modeller.

145kg kveite tatt på Storm Giant Jigging Shad 510g i fargen RTC foto: Tommy Egra
145kg kveite tatt på Storm Giant Jigging Shad 510g i fargen RTC foto: Tommy Egra

Sjekk videoen nedenfor fra den ville kampen med kveita.

Storm – Fear no Fish!

Kommentar