En givende dag.

For en liten tid tilbake, arrangerte Stonefly sportsfiskebutikk «Sportsfiskedager» i forbindelse med de tradisjonelle Gransdagene. Mange folk var innom og det var rigget til med flotte utstillinger, kurs i fluefiske og eget kastebasseng for fluefiskerene! Rapala ProGuide var også tilstede og hjalp til med å aktivisere den yngre garde.

DSC_1272

Tolv sett med fiskestenger 6x rosa og 6x blå sto klare for å ta imot barn og foreldre som ønsket og fiske litt etter besøket hos stonefly butikken var over. Og det manglet ikke på oppmøtet :)

Det er noe helt spesiellt og litt magisk når duppen plutselig begynner å bevege seg. Alle fikk flere fisk hver og totalt ble det vel landet en 50-60 mort mellom 10-300gr. Latteren hang løst hos alle som var innom, og alle settene ble gitt bort til barna etter endt fiske. Veldig morro å se fiskegleden denne dagen! Rett og slett herlig. Tusen takk til StoneFly for det flott arrangementet dere stilte i stand.

DSC_1282

Kommentar