Noen ord om siste ukes fiske og litt annet..

Vært lite uttelling på abbor og gjeddefronten siste 1,5 uke dessverre. Tregt fiske og de få jeg har fått har vært små. Kuldeperioden som kom satte fisket tilbake ei uke eller to men forhåpentligvis tar det seg opp skikkelig til uka da det kommer mye vann og varme. Fingers crossed!

Vil ta ett par ord om buksa jeg bruker når jeg er ute og fisker. Det er en Geoff Anderson Wakasazhi bukse som er vindtett og vanntett. Ofte vil man med sånne typer klær ha ett eller annet å sette fingeren på da egenskapene gjerne gjør at de puster dårlig , ikke holder deg så tørr som de lover osv. .

Geoff Anderson buksa er første bukse jeg har brukt i kaldt vær , varmt vær , tungt regn og vill vind som faktisk holder hva den lover. Du holder deg tørr uansett og den har en evne til å puste som jeg aldri har vært borti maken til av denne typen klær. I denne blir du ALDRI klam. Siden det er en skallbukse regulerer du hvor varmt det skal være med hva du bruker under , ull er alltids en vinner der hvis det er kaldt. Denne buksa er den ultimate fiskebuksa , men den er også den ultimate turbuksa til gåturer i fjell og skog!

500031

Geoff Anderson Wakasazhi™ buksen er produsert i det samme lette materialet som jakken, men med Cordura® forsterkninger på de mest utsatte områder. YKK® AquaGuard glidelåser.

Buksene viser sin styrke i fysisk krevende aktiviteter der du er avhengig av bekledning som tåler all slags vær.

Med høy midje har du beskyttelse mot vær og vind enten du er i båten eller på fjellet.

Denne buksen er utviklet for den mest kresne friluftsentusiast.

Utviklet og produsert i Europa. Ingen kompromisser på kvalitet, kun de beste materialer og komponenter benyttes.

 

• Testet i «regnkammer» i 3t
• Vindtett og vanntett
• Sympatex® membran
• Vannsøyle: 45.000mm
• 300% bi-stretch (membran)
• YKK® AquaGuard glidelåser
• Optimal pusteevne
• Dynamisk klimakontroll
• Miljøvennlig
• Øko-Tek100 sertifisert
• Allergitestet med samme standard som baby tøy
• Produsert i Europa

http://www.elbe.no/fisk/produkter/geoff_anderson_bekledning/wakasazhi_pants/no/

 

Kommentar