Forberedelser foran årets første gjeddetur.

 

 

wpid-wp-1461784500621.jpegEtter den fantastiske turen vi hadde til strømstad forrige helg, skal jeg indrømme at det skal bli veldig godt å få ferskvann under kjølen igjen. Fisket etter de store grønne er kansje i full gang enkelte steder, men her jeg bor må man nok smøre seg med tålmodighet en liten stund enda. De store smeltevann mengdene har latt vente på seg, og gjeddene ligger å trykker i dyphølene i påvente av gyte forhold. Det fine med dette er at man får god tid til å klargjøre alt. Man bør sjekke over alt av utstyr, sjekke stenger, smøre sneller, lage forbruksmatriell som fortommer ect, klargjøre båt og motor i god tid så slipper man stresset, og kan møte etterleks fisket med senkede skuldre.

wpid-wp-1461784515672.jpeg

Et agn som kommer til å få mye tid i vannet i år er Storm R.I.P curlytail. Mange fine fargekombinasjoner sammen med glitter gjør at dette er et agn som kan fungere under alle forhold.

 

wpid-wp-1461784528204.jpeg

Et annet spennende agn som kommer til å få tid i vannet i nærmeste fremtid er Storm Giant seeker shad. Et veldig lettfisket og allsidig agn, som er lett å kaste med normalt haspel utstyr

Føler meg litt som en liten unge som gleder seg til julaften jeg nå. Det drar igang veldig snart og jeg gleder meg skikkelig.

 

 

Kommentar