Kickoff Rapala ProGuide 2016

Rapala ProGuide har fått flere nye medlemmer den siste tiden og vi arrangerte derfor en kickoff for hele gjengen for å markere nytt team og starten på sesongen 2016. En topp motivert gjeng satte kursen mot Sverige og Strømstads vakre skjærgård på jakt etter blank stor sjøørret med Rapala, Storm og Remen nyheter i skrinet.

DSC_2009

Vi satte ut 3 av våre båter på Daftô camping, noen kilometer sør for Strømstad sentrum. Med fint vær, bra med vind og vanntemperatur på rundt 9grader i sjøen var forholdene akkurat som vi ønsket oss. Skjærgården utenfor Strømstad er et sjøørretparadis. Masse bukter, øyer, skjær, og sund hvor vannet strømmer bra både på stigende og synkende vann. Sjøørreten kommer gjerne inn her og står «steady» og spiser det som måtte strømme forbi. Dette er et område hvor jeg har hatt bra fiske tidligere, og denne dagen skulle ikke bli noe unntak. Det var mye overflateaktivitet, følgefisk og hugg. Vi fikk rundt 20 sjøørreter og mistet mange, men dessverre var alt rundt 35-40cm. Som Jim Frode sa – Sjøørreten her kommer fra samme støpeform.

DSC_2226

Vi fisket noen timer på søndag også. Vinden hadde snudd og det var blitt surt og kaldere. Vi flyttet litt på oss i håp om kunne finne fisken og gjerne større fisk, men de få vi fikk var samme størrelse som gårsdagen. Terje lander til slutt en sjøørret på 48cm som satte punktum for denne turen.
Alle fiskene ble satt pent tilbake etter foto.

Takk for en topp helg gutter, dere er rå!

//Anders

Kommentar