Oslofjorden

Det er mye liv i fjorden om dagen. Selv når det er lavvann og knallsol så er fisken bitevillig. Det absolutt beste er tidlig på morgningen og kveld. Sjøen er full av brisling og sild, noe som gjør det utrolig effektivt å fiske med store wobblere og personlig bruker jeg fra 13cm og oppover. Jeg dorger med høy fart eller kaster mot land. Fisker helst etter sjøørret, men nå også Striped Pelamide (Bonito) som nå gjester vårt farvann. La oss håpe den har kommet for å bli for dette er noe av det råeste du kan fange på lett sportsfiskeutstyr i sjøen. Har også fått flere rapporter om fangster av Havabbor, så krysser fingrene for at denne arten igjen blomster i indre deler av Oslofjoren. MaxRap og Rapala original i flere forskjellige farger skal få luftet seg mye i tiden fremover.

Skitt Fiske

IMG_2595

Kommentar