En wobbler for lave sommerelver!

Det er mange elver rundt om, som har veldig lav vannstand nå. Da gjelder det å finne noe man alikevel klarer å fiske mest mulig effektivt med.

Det finnes flere alternativer til dette fisket Men en av mine soleklare favoritter, er Rapala Shallow Shad Rap. Den fåes i 7 og 9 cm og 13 forskjellige farger. En av mine favoritter på jakt etter ørreten er ROHL.

Shallow Shad Rap er en balsa wobbler som har fin gange ved lav hastighet. Man kan sveive den svært langsomt, og den vil da gå helt i overflata. Med mer hastighet vil den gå noe mer ned, men fortsatt veldig høyt I vannet. Jeg liker å fiske denne wobblere oppstrøms, da den med kun noe mer hastighet enn strømmen svømmer veldig livlig. Ofte blir det ett solid smell i overflata når ørreten hugger til!

Legger ved noen bilder av noen fine ørreter fanget på Rapala Shallow Shad Rap

Om du ikke har testet denne i elva etter ørreten, så anbefales det å gi den ett forsøk 😊

Fiske hilsner fra Inge 🎣

Kommentar