Sitter den nå?

Ja, i det siste har det vært i tankene når det har vært fisk i enden av snøret. Et par av fiskene som er mistet i juli har satt seg på netthinnen 🙈

Men.. Det å gi opp er ikke et alternativ, så før eller siden vil det snu. Det vet alle som fisker👍

Sist tur skulle det endelig snu for min del. Og det med en nydelig Mistra ørret. Jeg hadde fisket en liten time og fått en halv kilos ørret et kvarter tidligere, før jeg kommer til et rolig parti som jeg følte det sto fisk på. Første kaste oppover i elva, en runde på sveiva og spinnstop. Åhhh.. Den fulgte wobbleren min, så den snudde og jeg kjente den så vidt bortpå!

Tar den på neste kast? Jeg gjorde akkurat det samme, med to spinnstop og med enda mer tålmodighet. Joda, pang! Den tok knallhardt og denne gangen følte jeg tilslaget satt. Men som jeg skrev innledningsvis, sitter den nå? 🤔

Etter litt kjøring og noe utålmodig, redd for å miste, klarer jeg å lande den i håva. 😅 Endelig en bra fisk!!

Countdown Elite leverer!!
Nydelig Mistra ørret

Ørreten målte 60cm og vekta stoppet på 2,7kg.

Godt fornøyd fortsetter jeg videre, og får en fin elvefisk før jeg avslutter pga et skikkelig regnvær.

Det gjelder å ikke gi seg, ha nok timer i elva. Da er man på rett plass til rett tid.

Legger ved noen bilder fra turer tidligere i sommer under…

Mistra ørret på 2,3kg fra en morgen under Fiskefesten konkurransen.
Rett i underkant av 2kg også under Fiskefesten.

Skitt fiske videre folkens! Fiskehilsen fra Anders👍🎣

Kommentar