Kanonfiske på Rapala Shallow Shad Rap!

Noen ganger klaffer alt, og man glemmer hvor vanskelig ørret fisket noen ganger kan være. Det var nettopp sånn det var denne gangen!

Hadde en kveldstur i elva i går, og forventningene var kraftig ned justert etter de to foregående turene. Da det på disse turene hadde blitt 6 ørreter over kiloen og den største på 2 kilo.

Men det skulle raskt vise seg at denne turen skulle det meste klaffe. Jeg begynte fisket med Rapala Shallow Shad Rap 9 cm i fargen ROL, og etter kun 10 minutters fiske, så ligger første ørreten i håva! Denne veier 1.2 kg. Etter denne fisken går det slag i slag de neste hundre meterne oppover elva. I følgende rekkefølge finner de fire neste fiskene veien til håva. 1,1 kg, 1,3kg, 1,9kg og til slutt en nydelig toppfisk på 2,5kg! Og samtlige fisker blir tatt på Rapala Shallow Shad Rap i fargen ROL!!

Om det neste som skjer er tilfeldig eller ikke, er ikke godt å si. Men jeg sliter bort den ene jeg har med meg på turen, rett etter fisken på 2.5 kg. Og jeg fisker de siste 2 timene uten å få fisk. Helt tilfeldig har jeg vondt for å tro at dette er. Men jeg er uansett utrolig godt fornøyd med resultatet av kveldens tur! Det er jammen langt imellom at man opplever kvelder som dette. Så da får det ikke hjelpes at knotten faktisk var ennå mer bitevillig enn ørreten var denne kvelden også!

Legger ved litt bilder ifra kveldens tur i elva.

Da er det bare å komme seg iveien på fisketur folkens, og ta med ett dusin av Rapala Shallow Shad Rap for sikkerhets skyld 😉

Skitt fiske og god sommer 🎣🌞

Kommentar