Rapala ørretwobblere – Best i Test!

Det er bare å «bøye seg i støvet» for Rapala CountDown som atter en gang blir soleklar testvinner i Den Store Wobblertesten i magasinet Villmarksliv.

23 testfiskere fra hele landet har fra mai til september 2019 vært på 106 fisketurer, og de har fått 385 ørreter på land. 16 wobblermodeller fra ulike leverandører ble testet av hver testfisker og kravet var at alle modellene skulle brukes like lenge på hver tur og at fangsten ble loggført. Testfiskerne har også registrert antall «sikre» napp. Dommerpanelet bestod av ørreten selv.

Resultatet for Rapala’s 4 modeller av de 16 testwobblerne var overveldende; med 1.plass, 2.plass, 4.plass og 5.plass. Storeslem gikk atter en gang til Rapala® CountDown® RT med sine 56 ørret på land og 65 sikre napp.


1 – Rapala® CountDown® RT

Vi siterer fra magasinet Villmarksliv’s testresultat: «Rapala CountDown® var suveren vinner i 2013, og den havner på soleklar førsteplass denne gangen også. Testerne forteller om en wobbler som er god å kaste med og som går godt i vannet. For ørreten er den tydeligvis et uimotståelig bytte!»


2 – BX® Minnow RT

Vi siterer fra magasinet Villmarksliv’s testresultat: «Nykommeren BX® Minnow er en lekker, liten sak – prikk lik en liten ørret i farger og utførelse, og vi synes ikke det er det spor merkelig at nest etter Rapala® CountDown®, har denne wobbleren fristet flest ørreter over evne denne sommeren.»


4 – Shadow Rap®

Vi siterer fra magasinet Villmarksliv’s testresultat: «Shadow Rap® er en wobbler vi aldri har testet før, og den utmerker seg i testen. Ifølge produsenten skal den imitere «en døende byttefisks siste krampetrekninger», noe den tydeligvis har klart denne sommeren. 33 ørreter på land, hvorav halvparten veide over en halvkilo, gir den sølvblanke wobbleren en hederlig fjerdeplass.


Scatter Rap® CountDown® RT

En hederlig femteplass (av 16) på Scatter Rap CountDown er meget bra!

Kommentar