Popper fisket etter ørret er i gang!

Nå begynner kveldene å bli mørkere, og det er tid for å lure ørreten i overflata! Rapala Skitter Pop er ett agn som egner seg godt til dette fisket. Ikke noe kan måle seg med en stor ørret som tar i overflata i skumringen/mørket. Det er brutale hugg gjerne tett inn til land!

Hvordan Skitter pop fiskes varierer veldig. Jeg har opplevd at noen dager tar fisken kun når den sveives rolig inn, så den kun striper i overflata. Mens andre dager er det mer rykkvis innsveiving, sånn at popperen plasker og spruter mer som får fisken til å ta. Jeg tror nok at dette har en del med lysforholdene å gjøre.

Årets første ørret på popper tok en Skitter Pop i fargen FML rolig stripet i overflaten. Fisken var først etter en gang, før den virkelig bestemte seg, og tok med ett solid plask nokså nært land! Jeg fikk også 5 ørreter til samme kvelden, men disse var av betydelig mindre størrelse.

Ørreten var nøyaktig 2 kilo, og ble satt pent tilbake etter ett par raske bilder.

Når man fisker med popper så opplever man ofte mye action, men det er på langt nær all fisk man klarer å kroke. Det har nok noe med at fisken ofte er oppe og slår med sporden etter «musa». Men følelsen er desto bedre når man klarer å overliste en av de store, på kanskje den mest nervepirrende fiskemetoden som finnes 😊

Om du ennå ikke har testet ut denne fiskemetoden, så anbefales det på det sterkeste 👍

Skitt fiske alle sammen 😊🎣

Kommentar