Fine ørreter på Rapala Shadow Rap 7 cm!

Det har vært en del fisketurer med mye stang ut den siste tiden. Men endelig skulle ikke bare en, men fire fine ørreter finne veien til håva 😊

En tur trenger ikke nødvendigvis vare uendelig lenge, så sant man har litt tur og treffer på! Denne gangen ble det ca 2,5 timer og max uttelling 😁 Fiskene var 1 1.1 2.1 og 2.2 kg, og alle lot seg friste av Rapala Shadow Rap 7 cm i fargen SML. Shadow Rap 7 cm er en wobbler med veldig fin gange, og jeg synes denne er utrolig fin å fiske med når elva er liten som den er her nå.

Selv så velger jeg å gå opp en størrelse på treble krokene på Shadow Rap 7 cm, og jeg føler da at krokingen blir veldig bra. Man får da en forholdsvis liten wobbler med større kroker, og det er da enklere og kroke fisken etter min mening 👍

Fisk nr 1:

Fisk nr 2:

Fisk nr 3 og 4:

Ønsker med dette alle en fortsatt fin fiskesommer 😊👍🎣

Kommentar