Stor Abbor på Rapala Shadow Rap Jack Deep!

Fått masse abbor på nyheten Rapala Shadow Rap Jack Deep 5cm i år. En skikkelig lettfisket fiskefanger av et crankbait som fanger smått og stort. Her er det bare å kaste ut og sveive den ned på svømmedypet dens som er +/- 2,5m og være klar til hugg. En ting man skal ta notis av er at med et crankbait som dette gjør du ikke vanlig tilslag men drar bare stanga mot deg og fortsetter og sveie da du kjenner fisken tar.

Årets største på Rapala Shadow Rap Jack Deep 5cm i fargekode ROL 1500g/47cm

Rapala Shadow Rap Jack Deep 5cm kan fiskes med det meste av «vanlige» abborstenger. Jeg fisker den med den nye favorittstanga mi som er ei Shimano Poison Adrena Spinning 7’6″ M 5-15g. Ei stang som kan brukes til «alt» . Jiggfiske , små cranks , små jerkbaits , små sluker og spinnere. Havabbor , sjøørret , abbor , you name it , den funker til alt!

Shimano Posion Adrena Spinning / Shimano Vanquish 2500


Kommentar