Kastemaskina Shimano Dialuna!

Har siden 1. Mai testet ny stang, Shimano Dialuna MH 8-45 gram 305 cm. Dette er ei stang som virkelig har imponert meg på alle punkter! Den veier kun 175 gram men har samtidig en sterk rygg med ekstremt følsom tupp! Med denne stanga får du gode retningsbestemte kast, og skulle du være så heldig at storfisken biter på, så har du ei stang som du virkelig kan styre fisken med.

På denne stanga er det brukt bra og dyre komponenter, for å oppnå lett vekt, bred kastevekt og følsomhet. Det er brukt muscle carbon i tuppen, som gjør at du kjenner hvert minste napp langt der ute. Man kaster lette og tyngre agn som en drøm med denne stanga!

Det er selvsagt ikke utstyret som gir de beste fiskeopplevelsene. Men det er ikke til å stikke under en stol at opplevelsen ikke blir noe mindre, med utstyr av bra kvalitet. Og bra kvalitet er det i det aller meste på markedet i dag, men her får man rett og slett det lille ekstra 😁 Man må nok bare prøve Shimano Dialuna, for å kjenne hvor rå denne stanga er 👍

Ønsker dere alle en fin Søndag og Skitt fiske 😊🎣

Kommentar