Mistra leverer!

Nå har elva så å si perfekt vannstand i mine øyne og jeg var mer enn klar for å ta iveien på kveldstur.. Jeg var ikke i elva før halv ti, men bedre sent enn aldri må være oppsummeringen etter denne tur’n😁

Jeg hadde vært borti bra fisk sist jeg var på denne strekka, men da var det noe høyere vannstand. Det tar kun en liten halvtime før første hugget kommer, og denne tar godt og tilslaget sitter. Det første som slår meg er at jeg ikke skal miste denne som sist på akkurat samme plass, så jeg tar noen bedre valg og kan puste lettet ut når den omsider ligger i håva.

Nydelig ørret på 1,5kg

Denne tok en BX Minnow TR 10cm.

Etter å ha fått summet meg og tatt et par bilder slipper jeg den tilbake og gjør meg klar igjen. Det er såpass mye steiner i elva, så nesten uten unntak kapper jeg av et par meter av sena og lager ny knute. Jeg starter igjen der den første tok og på andre kaste hugger det igjen, men denne er noe mindre og gir ikke samme motstand. Jeg får håva bak og nok en kilos ørret landet for kvelden..😊

Tia går fort når man fisker og jeg er stor fornøyd med fisket, men har såpass trua så fisker meg videre oppover elva inn mot natta.

Det gir uttelling! En liten time senere hugger det igjen og kjenner at denne er noe bedre. Jeg strammer bremsen og kjører den relativt hardt da jeg har et stryk med mange utfordringer nedenfor meg, og klarer å lande den i håva ved første mulighet.

Knallfin ørret på 2,2kg

Alle ble tatt på BX Minnow 10cm👍🎣 Og satt skånsomt tilbake…

Jeg gjør et siste forsøk mot slutten av strekningen jeg skulle fiske på og mister faktisk en brukbar fisk til, som jeg nok ikke får gjort skikkelig tilslag på, men det med smil om munn. Jeg var jo strålende fornøyd med kvelden.

Nok en gang takker jeg for meg og for fine opplevelser! Mistra leverer!

Skitt fiske folkens!👍🎣

Fiskehilsen fra Anders

Kommentar