I flyten!

Muligheten bød seg for nok en kveldstur, og Inge var allerede ute når jeg ringte for å høre om han ville være med i Åkrestrømmen.

Lite visste vi hva som var i vente…

Startet fiske sent og vi var optimister etter en pangstart for oss begge på åpningsdagen her i Rendalen.

Det skjedde lite første timen, så vi var igjennom litt av hvert i boksen.

Klokka nærmet seg midnatt da det hugger til å jeg føler tilslaget sitter, den kommer tidlig opp i overflata og jeg skjønner at det er en brukbar fisk. Blir usikker på om den skal sitte, når den plasker og ruller før den etterhvert roer seg… Men så kommer utraset, nervene er i høyspenn!!! Inge kommer ganske fort for å lyse og når vi først får et skimt av den, ser vi at den er bra. Enda et utras skal det bli før jeg etterhvert får kontroll og styrer den inn mot Inge og håva… JADA!!!

Et nydelig eksemplar av en ørret på 3,6kg

Kneskjelven kommer å humøret er på topp, for en følelse. Endelig en rugg med størrelse.. Lengden var 66cm, så den var i godt hold!

Lot seg friste av en Countdown 9cm MN

Vi får løsnet kroken når den ligger i vannet i håva, og får tatt noen kjappe bilder før den blir satt tilbake med et rapp over handa!

Kvelden var reddet, men vi var ikke ferdige…

Vi kapper bestandig av litt sene etter å ha fått fisk i mørket, så jeg står med dette å får ordnet ny knute da jeg hører Inge: Der! ….nei, den slapp…

Vi fortsetter begge videre og etter noen få kast kjenner jeg et lugg ganske så midt i elva, jeg sveiver så sakte jeg kan og gjør enda tydeligere spinnstopp, og nok en gang hugger det til! Denne gangen føltes ikke tilslaget supert, så nervene kommer fort… Denne er også bra, med et par små utras før den stiller seg opp og føles tung. Inge kommer nok en gang for å bistå med håving på de glatte steinene, og jeg prøver å styre den inn. Første gangen er den langt fra klar, og utraset kommer med tilhørende snelle hyl😁 Den gir seg etterhvert på andre forsøk og vi kan nok en gang slippe jubelen løs når den endelig ligger håva!

Nok en knallfin rugg

Vekta stopper på 3,5kg og vi måler den til 63cm. Nok en gang var det Countdown 9cm MN som fristet til hugg. For en kveld!! Dette smakte godt etter mye motgang i elvene her hjemme. Den blir satt skånsomt tilbake og vann spruten blir siste hilsen…

På rett plass til rett tid kan man si😄

Inge har ytterligere 2 hugg til den neste timen, men ingen vil sitte denne tur’n..

Da vi tilslutt ser hva klokka er blitt må vi forlate elva for denne gang.

Fiskehilsen fra Inge og Anders 👍🎣

Kommentar