Abborfiske i det nydelige sommerværet!

Sommeren er for meg synonymt med abborfiske på varme solfylte dager. Dette er en fiskeaktivitet som passer alle ,og en utmerket muligheten til å ta med familie og venner ut på vannet for å fiske. I dag gikk turen på Mjøsa med 2 av mine nevøer som matroser i skuta. Abboren var på plass og vi fikk noen fine fisker, glede i båten! I dette været kunne vi ikke bare ta oss tid til å fiske ,så vi runda av turen med å bade en times tid på en av de mange flotte plassene ved Mjøsa med stupetårn for en litt mer actionfylt badeopplevelse.

40cm med flott Mjøsabbor!

Storm So-Run Joker shad i 4″ har blitt en av mine faste go-to shadder for abborfisket når vi snakker abbor fra 300g og oppover. Den er lettfisket med en forførisk gange , holdbar og koster ikke skjorta!

Storm So Run Joker Shad

 

 

 

Kommentar