Reisebrev fra Canada.

10 Juni reiste jeg til Canada ifbm med jobb. Jeg skulle være der i to uker, så når man først er på en sånn plass må man prøve å få til noe fiske. Kurset var av det intensive slaget så det ble kun fisking den ene lørdagen. Men jeg fikk oppfylt en av mine drømmer, nemmelig å besøke Cabelas! For en butikk. Jeg kunne gått på dagesvis der inne.

Vi hadde fri på lørdagen og ble plukket opp på hotellet av Les Brown, en kollega av meg. Derfra gikk turen ut til campingen hvor han og familien hadde en flott plass like ved Pidgeonlake. Campingnabo Chris stilte med båt og kyndig guiding.

Etter å ha ankret opp på fiskeplassen, rigget vi opp jigghoder med små agnfisk (minnow’s). Det gikk vel ca 10 sekunder før første fisk var i båten, en flott walleye på ca 1kilo. Det skulle vise seg at fisken var på hugget i dag, jeg sluttet å telle fisk når jeg passerte 40 stk. Det var ingen gigantiske fisk, men alle lå vel mellom 1-2kilo, noe som var gøy på lett utstyr.

Canada er ett fantastisk land med ett fantastisk folk. Håper virkelig å komme tilbake hit igjen engang.

Thanks Les and Chris for taking us fishing. This will be a memory for life! If you come to Norway some day, we will take you out fishing :)

Thight Lines!

Kommentar