Årets spinnfiske etter gjedde og abbor.

Det har kommet opp mange flotte gjedder i båten denne sesongen. Mange fisk over 100cm ( har ikke telling..) med en topp på 120cm er sesongen absolutt innafor.Hadde håpet høstfisket skulle gi meg en skikkelig toppfisk , men det skulle dessverre vise seg og ikke klaffe i år.. Den tyngste i høst ble gjedda under på 110cm og 9,3kg.

 

Høstgjedde på 110cm med grei kondis og flotte tegninger , og som ikke minst bød på ett brutalt hugg og en fin fight!

 

Sesongen har gått med til å teste mye nytt utstyr og jeg kan garantere at Storm / Rapala blir spennende å følge med på fremover. 2017 vil by på mange meget gode predatorbaits som jeg har fått gleden av å teste. Fangstene på de har vært bra med flere  gjedder på over metern og ett riktig godt abborfiske med over 1200g i snittvekt på de 10 tyngste.

 

Esox Lucius 120cm , årets lengste!

 

Flott spinnfisket abbor på Storm Joker Shad 4″

Kommentar