Kveiteflyten fortsetter

Det har vært en helt fantastisk høst i Nord-Norge. September kunne oppsummeres som den tørreste i Tromsø gjennom tidene, med en total nedbørmengde på skarve 5 mm. I tillegg til null nedbør har det for det meste vært sol og praktfullt vær og det er ikke fritt for at man har lengtet ut på havet gjennom arbeidsukene. Men helgene har jo også vært fine og de har selvfølgelig blitt benyttet til fiske. Høsten startet bra for egen del med flere kveiter opp til 150 cm og flyten skulle vise seg å fortsette. Det har blitt mange fine fisk, ikke alle like store, men uansett morsomt å lykkes. Her er noen bilder fra den siste tida:

Titt-titt!
En større kveite er sikra. Foto: Truls Christian Olsen
Fiskekompis Tor med en kveite tatt på Stormjigg
Nysgjerrig…

Patruljerer sanddynene
3 kveiter følger samtidig
Fiskekompis Ingemar med en matkveite tatt på kikkfiske på 8 meter.
Jeg lyktes guide opp en ny pers til David den siste helga i september.
Farge og mønster på kveitene varierer – denne ble fisket over hardere bunn og var relativt mørk.
For en fantastisk høst det har vært!

Kommentar