Flotte gjedder på Storm Knock’r Minnow

Storm Knock’r Minnow er ett softbait som alltid leverer for meg. I denne anledningen hvor jeg fisket på en 10m+ tynget jeg den ned med 2×2,2g nail sinkers i buken rett bak den indre vektingen. Dette påvirker ikke gangen i det hele tatt men den synker en god del kjappere og holder seg bedre nede i dypet. Noe som var resepten i dag da gjedda ikke var supergira på større agn. Det ble 4 stk bra gjedder med toppfisken under på 108cm.

108cm Pike Power!!

Spesiellt i dag så vi en klar tendens til at gjeddene ville ha litt mindre agn og da er den ett meget godt valg. Jeg liker å rigge den litt annerledes enn ut av esken. Fjerner splitring og treble under og hekter på en 5-6cm lang stinger krok med VMC 8650PS 2/O og en spike som du kan lage enkelt ved f.eks å klippe av en markkrok. Oppsettet ser du under. En god ide er også å klippe ryggkroken , da holder agnet lengre!

IMG_20160628_192829

 

Sjekk ut Knock’r Minnow som kommer ferdigrigga og klar til og fiskes med ut av forpakningen.

Den livaktige myke kroppen i Storm® Knock’r Minnow gjør shaden til en ekte byttefisk-imitasjon, mens et skranglekammer lager kraftig attraksjonslyd under vann.

Stor paddle tail «hale» som gir shaden ekte svømmebevegelser.

Den er forøvrig rigget med kraftige VMC® kroker.

Finnes i 2 størrelser og de 5 fargene på bildet over.

http://www.elbe.no/fisk/produkter/storm_wobbler/knockr_minnow/no

 

Kommentar