Gjeddefiske på G.

Under spinnfisket i vannene jeg fisker er det sjelden vare med mengdefiske på denne tida av året. Det har vært utrolig seigt spinnfiske i det senere. Mange kast og få hugg har heldigvis resultert i flere flotte fisker over metern. Patience pays off!

I helga som var hadde Marius i teamet og jeg en liten 5timers tur hvor Marius ble belønnet med en flott metersfisk på Storm R.I.P Curly Tail i fargen BW med 20grams jigghode. Blå/hvit og blå/sølv er forøvrig meget gode farger på denne tida da vannet ofte er krystallklart som ett resultat av lav temperatur, lite tilsig fra elver og bekker, og dårlige trivselforhold for alger.

Marius med knallfin gjedde på Storm R.I.P Curly!

Turen etter skulle det bli 2 flotte gjedder i båten også. 111 og 106cm!

Undertegnede med finfin høstgjedde på 106cm..

….

 

Kommentar