Rååå Renaelva ørret på Storm 360GT Searchbait!

Etter fredagens tur med Anders, der vi hadde en del kontakt med fisk, samt den flotte ørreten til Anders. Så var jeg klar for å se om det var mulighet for å lure en brukbar fisk igjenn Søndag.

De første 2 timene hadde jeg flere kontakter, og landet en fisk på ca 500 gram. Virket som det var en del mindre fisker der jeg var, så jeg bestemte meg for å flytte meg lenger ned i elva. Fisket ca 1 time på den nye plassen, uten å være borti fisk. Så jeg var i tvil om jeg skulle flytte meg ennå en gang, men klokka begynte å bli såpass mye, så jeg bestemte meg for å fortsette frem til mørket der jeg var.

Klokka har bikket åtte, og jeg prøver ut litt forskjellig agn. Jeg gjør et bytte til Storm 360GT  Searchbait, i fargen HERRING. Og fisker meg over strekka nok en gang. I det nedre partiet av strekka, litt på skrå ned for meg, kjenner jeg en fisk som dytter på agnet. Jeg gjør ett spinn stopp, og i det jeg sveiver igjenn så hogger det til. Jeg kjenner at det er en grov fisk, og det raser iveien nedover. Etter litt så stopper fisken opp og blir stående litt, før den langsomt kommer oppover. Den har ett par mindre utras, innen den er oppe hos meg. Etter litt får jeg håven bak den, og ørreten er berget! Når jeg får se fasongen på denne ørreten, så er det nesten så jeg må gni meg i øynene! Den er helt vanvittig høy i forhold til lengden! 

Renaelva pluggen i håva.

Pluggen veier 3.4 kg fordelt på KUN 60 cm. Det gir en utrolig K-faktor på 1.57! Det er den råeste ørreten jeg noen gang har fått! Fisken foreviges i bilder før den slippes pent tilbake.

Renaelva ørret 3.4 kg og 60 cm!

Med denne fisken er kvelden reddet og vel så det, og det blir kun få kast til før jeg rusler tilbake til bilen.

Perfekt kroket av en Storm 360GT Searchbait

Kommentar