Artsfiske med Beastmaster Boat Quiver

Vi var i Engelsviken for et par helger siden og jeg har tenkt litt på hva som har vært den beste forbedringen på fisket dette året.

Taklene er justert litt, jeg har funnet noen bedre kroker og tynn fluorkarbon fungerer godt. Stort sett er taklene varianter rundt en glidebom ( for å ”nøytralisere” vekta av søkket). Jeg har en ,to eller tre kroker på slepet og ”resten” over som paternoster. Jeg har planer om å skrive litt om dette seinere men må bli litt bedre på bilder og tegninger først.

Men den udiskutabelt beste forbedringen i år har vært stanga. En Beastmaster Boat quiver. Den har fungert glimrende til flyndrefiske i Øresund og er blitt uunnværlig på alle artsfiske konkurranser jeg er med på. Den klarer søkkevekter opp i mot 250 gram og du får med deg alt som skjer rundt krokene.

Vil du ha det mer moro på artsfiske og få med deg flere av nappene må du prøve en slik stang. Uten tvil det mest spennende som har skjedd på utstyrsfronten for meg dette året.

Her finner du mer Beastmaster Boat Quiver.

Kommentar