Skitter Pop i Renaelva!

Det ble en kveldstur til Renaelva igår sammen med kamerat og teamkompis Inge Rønning. 

Vi kom igang rundt kl.19.00  og ganske tidlig kom vi begge i kontakt med fisk, men kun noen «lugg». Disse kjente vi på Storm GT Searchbait. Det virka ganske så dødt, men vi gir oss ikke med det første😉 Og etter å ha sett fisk som var oppe var jo troen på å få lurt opp en absolutt til stede.

Hvertfall når vi har Rapala Skitter Pop til mørkets frembrudd 👍

Og det er akkurat den som blir kveldens redning. Først har jeg fisk som er etter i overflata helt inntil land, kaster fort ut igjen og drar over samme plass og dermed Pang! Etter en kort men spennende fight lander Inge den trygt i håva…

Nydelig hunn fisk på 53cm som etter noen kjappe bilder blir sluppet rolig ut igjen. 

På en liten halvtime har vi begge kontakt med flere fine fisker før det igjen blir dødt. 

Rapala Skitter Pop er giftig! 

Fiskehilsen fra Inge og Anders.

Kommentar