Nok en flott «popper» ørret!

Det ble en kveldstur til Mistra Mandag for å se om ørreten var på hugget! Fisketuren ble sammen med min team kompis Anders Svalstad startet ved ca 19 tiden. Vi startet fiskingen oppover elva mens det fortsatt var lyst. Det var ikke særlig med fart i fisken, men vi hadde ett par kontakter med noen greie fisker. 

 

Det begynner å skumre og wobblere blir raskt byttet ut med popperen. Det tar ikke mange kastene før kveldens første ørret tar popperen. Ingen kjempe fisk, men en fin ørret på 4-500 gram. Vi fortsetter fiske utover i mørket, å fisker over en del fine partier uten noe action. Vi er i ferd med å legge inn årene, da jeg gjør ett kast i ett rolig parti av elva. Etter kun noen runder med sveiving, hører jeg en fisk slår etter popperen. Jeg fortsetter inn sveivingen mot land, da det smeller til helt inne ved føttene mine! Det er en bra fisk som har tatt popperen, å den hopper høyt i været etterfulgt av ett skikkelig plask! Pulsen skyter i været, og hodelykta blir tent. Jeg roper på Anders, som kommer til for å gi en hjelpende hånd. Etter litt får han fisken trygt i håva. 


Fisken måles til 56 cm, og etter ett par bilder settes den tilbake og kan fullføre høstens lek! Fisken ble tatt på en Rapala Skitter Pop i fargen SB.

Det var årets siste tur i Mistra for min del, da elva stenger Torsdag. Å det ble en utrolig fin sesong avslutning. Under kan man se fisken settes tilbake 😀

Kommentar