Nok en fin kveld i Mistra!

Da var årets sesong i nedre del av Mistra over. «Måtte»  ta turen på siste fiske dagen, for å se om man kunne klare å lure en Mistra ørret for siste gang i år. Det var ikke bare jeg som ville friste lykken en siste gang, så det ble litt kjøring før jeg fant ei lita strekke uten for mye fiskere. Startet kvelden med Rapala Countdown 7 cm i fargen MN, å hadde ikke gjort mange kastene før kveldens første ørret smeller på. Kjører fisken en stund, å får den helt inn mot håven. Fisken begynner å plaske noe voldsomt rett før håving og klarer å komme seg løs. Det var en fin ørret på rundt 1.5 kg. Det drøyer ikke lenge før det hugger til igjenn, men denne gangen tar det ikke mange sekundene før det nok en gang ender i fiskens favør. Begynner å mistenke at kveldens muligheter er oppbrukt, men jeg fortsetter fisket videre oppover elva. Å det går nok en god time før det på ny går på en ørret! Denne fisken er helt vill, å ruller gjentatte ganger i overflaten nedstrøms for meg. Er redd det skal ende med stang ut på denne også, men den virker til å sitte godt. Får den etter litt inn mot land, å den glir rolig over håvkanten. Endelig kan jeg puste lettet ut, å konstatere at denne gangen var det jeg som trakk det lengste strået! Fisken måles til 55 cm og 1.9 kg. Noen bilder, å fisken settes pent tilbake for å gjøre jobben den har kommet for.

Mistra ørret 55 cm og 1.9 kg.
En nydelig haka, er klar for å komme seg tilbake til elva.

Denne kvelden fiskes det med Rapala Countdown 7cm MN fra start til slutt. Å viste seg å være ett godt valg denne gangen.

Neste fiske tur blir i de øvre delene av Mistra, da fisket der fortsetter ut mnd.

Fortsatt Skitt fiske 😀

Kommentar